چند نکته:
- همه نوع مواد غذایی را در برنامه غذایی خود جای دهید. پروتئین (گوشت، حبوبات و تخم مرغ)، کربوهیدرات (نان، برنج، ذرت و سیب زمینی)، فیبرها و ویتامین ها (میوه ها، سبزی ها و صیفی جات) و چربی ها (مغزها، زیتون، روغن زیتون، کره و روغن مایع)
- در فصل تابستان ذرت تازه بگیرید. دانه های ذرت را جدا کنید، آن را آب پز نمایید و برای فصل زمستان در فریزر برای استفاده در بعضی از خوراکی ها و سالادها نگهداری کنید. سعی کنید به اندازه ای برای چند ماه لازم است نگهداری کنید نه بیشتر.
- هرگاه دیدید که سبزی خوردن زیادی است و نزدیک به خراب شدن است قبل از این که له شود آن را خورد کنید و همانروز با آن کوکو سبزی درست کنید یا در فریزر نگه داری کنید و دفعات بعد از آن استفاده کنید.
برنامه هفته سوم
روزهای هفته |
صبحانه |
ناهار |
شام |
شنبه |
کره و حلوا ارده |
ته چین اسفناج
|
کیک املت |
یکشنیه |
نان، پنیر، سبزی یا گردو، چای یا قهوه |
چلو و خورش قیمه
|
سالاد الویه |
دوشنبه |
خامه و عسل، یک لیوان شیر |
کوکوی گوشت |
سوپ عدس |
سه شنبه |
عدسی، چای |
چلو مرغ تندوری(هندی) |
خوراک اسفناج |
چهارشنبه |
نان، کره ومربا، چای و قهوه |
چلو خورش کرفس |
کوکوی کالباس |
پنجشنبه |
نان، نیمرو، یک لیوان شیر، چای یا قهوه |
دلمه کلم برگ |
سالاد سیب زمینی |
جمعه |
نان، پنیر، سبزی یا گردو، چای یا قهوه |
چلو ماهی با سبزی مخصوص |
کوفته برنجی |
درباره این سایت